![]() |
|
|||||||
| Gündemdeki Magazin Konuları Tartışmak yada yorum yazmak istediğiniz konuları burada açınız |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Sponsor
Gecce Sponsoru
|
![]() Seksi şarkıcı, altı yıl aradan sonra yeni bir albümle müzik severlerin karşısına çıktı. 14 şarkının yer aldığı “Fulden Uras 20ON” adlı albüm, Ossi Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. İlk kez şarkı besteleyen Uras, söz ve müziğini hazırladığı “Zalim Dünya” ile sözlerini yazdığı “Gidiyorum” şarkılarına yeni albümünde yer verdi. “Hayat sürprizlerle dolu. Ben de dibe vurdum ama çıkmayı başardım. Hem de sapasağlam, dopdolu çıktım” diyen şarkıcı, çıkış parçası olarak Serdar Ortaç bestesi “Geleceğimiz”i seçti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet
|
|
|
#2 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 10/2005
|
Özledik füldeni ...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 12/2005
|
bir bomba gibi patlayamadı...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 10/2006
|
hayırlı olsun....
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 04/2006
|
en üstteki sağdaki ana resimdeki o poz nedir ya öyle
|
|
|
#6 |
|
Safir
![]()
-
|
hoş bayan yolu acık olsun
|
|
|
|
|
#7 |
|
Safir
![]()
-
|
Magazın programlarında bol bol gorunmesını ıstedgımız sarkıcılarımızdan
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| Fulden Uras, Fulden Uras 20ON, Fulden Uras Foto, Fulden Uras Haber, Fulden Uras Magazin, Fulden Uras Resim, Fulden Uras Video |
| Seçenekler | |
|
|