![]() |
|
|||||||
| Gündemdeki Magazin Konuları Tartışmak yada yorum yazmak istediğiniz konuları burada açınız |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Murat
![]()
Gecce Sponsoru
|
![]() Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile yapımcı Osmantan Erkır'ın beraberliği tüm hızıyla devam ediyor. Gündeş ile Erkır, önceki akşam Bebek'te bir Cafe'de yakın dostlarıyla birlikte yemek yediler. Çıkışta el ele objektiflere yakalanan Ebru Gündeş ile Osmantan Erkır, kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktılar..Hızla Osmantan Erkır'ın şoförlü otomobiline binen sevgililerin neşileri gözlerden kaçmazken, ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in barmağındaki tek taş yüzük dikkatlerden kaçmadı.
|
|
#2 |
|
Moderator
![]()
-
|
patron - çalışan ilişkisi son sürat devam ediyor
|
|
#3 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: 05/2006
|
abi göstermek elinden geleni yapmış zaten abla nası dikkat çekmesin.birader ben anlamıyorum bu hatunları ya evlenmek düz duvara çıkıcaklar.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 05/2007
|
allah mutlu etsin
haber için sağol esos...
|
|
#5 |
|
Full Ban
-
|
Haber için sağol esos.
Bu ikiliden bıktım ben yaaa...El ele yakalansalar da bana göre hava hoş,göz göze yakalansalar da bana göre hava hoş.Bulsam sevinmem,kaybetsem üzülmem dediğim insanlardan iki tanesi daha o kadar.Fazla bi anlam ifade etmiyorlar benim için. Erkekvari tavırlar içinde olan bir kadınla, süt dökmüş kedi gibi olan bir erkekten başka birşey göremiyorum ben.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Platin
![]()
-
|
yakışıyorlar birbirilerine bence mutluluklar....
|
|
|
#7 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 09/2006
|
e birlikteler gayet doğal el ele yakalanmaları
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sabit Üye
-
|
e noolcaktı sevgili değilmiydi bunlar elele tutuşmıcaklarda ne yapcaklar
|
|
|
|
|
#9 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 09/2006
|
ebrü gündeş'in az makyajlı hali korkunçmuş
derlerdi de inanmazdım
|
|
#10 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 06/2007
|
programda zaten ilişkilerini belli ediyolar.ilk zamanlarda aralarında sevşye vardı.şimdi çok samimiler.zaten inkar da etmiyolar.ALLAH tamamına erdirsin.