![]() |
|
|||||||
| Gündemdeki Magazin Konuları Tartışmak yada yorum yazmak istediğiniz konuları burada açınız |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Sabit Üye
|
''Evlerinin önü boyalı direk'' fırtınası esiyor
Yılların 'Evlerinin önü boyalı direk' türküsünü, hiç 'ole ole!' sesleri eşliğinde dinlemiş miydiniz? Müzisyen ikiz kardeşler Öykü ile Berk'in 'Youtube'a sadece yakınları için koydukları tüm dünyadan iki milyon kişi izledi. Türk ezgileri, flamenko tınılarıyla buluştu, ortaya 'Kısmet' çıktı. İki kardeşin müzik tutkusu aileden geliyor. Evde flamenko sesleriyle büyüdüler. Öykü Gürman konservatuar mezunu. Berk Gürman, İspanya'da aldığı flamenko eğitimimin ardından Türkiye'ye dönüp ses mühendisliği okudu. Hem Neşet Ertaş dinliyorlar hem Ceza hem de Kibariye... Kapıları eleştiriye açık, enerjileri çok. Video için Tempo Dergisi'nin son sayısında yeralan söyleşide şöyle diyorlar: "Video albüm kayıtlarına başlamış olduğumuz bir dönemde çekildi. Biri bizi keşfetsin diye koymadık zaten albüme başlamıştık. Yakın çevremiz ne yaptığımız hakkında fikir sahibi olsun istedik." İşte o video... ![]() * Video bölümlerinde You Tube kullanımı kesinlikle yasaktır.
Böyledir Bizim Sevdamız.... Konu swedenborg tarafından (12-01-2008 Saat 18:08:11 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: fotoğraf boyutu anasayfaya uygun hale getirildi |
|
|
|
|
#2 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 04/2006
|
Şarkı gibi Öykü de çok güzel
|
|
#3 |
|
Safir
![]() Üyelik tarihi: 04/2006
|
ben hergün dinliyorum çok güzel bir parça
inşallah bundan sonraki yıllarda da çalışmaları devam eder |
|
|
|
|
#4 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 09/2006
|
istiklal'de sürekli bunu çalıyordu bir mağaza.her geçişte kafam şişiyordu
|
|
#5 |
|
Sabit Üye
|
valla oğuz ne bileim ben de anlamış deilim bu durumu birisi konservatuar mezunu dieri bilmemnerde eğitim almış ses mühendisi nasıl oluyor da kafa şişirecek bir müzik yaratıolar şaştım kaldım.. sonuçta sen de aramızda bi çok kişiye göre daha engin müzik bilgisine sahipsin.. ben bi tek berk in o bağırışlarına anlam veremedim yoksa öykünün sesi kuvvetli gibi..
|
|
#6 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 08/2006
|
youtobe da ki videolarına hayran kalmIştım
kızın sesi çok hoş gerçekten
|
|
#7 |
|
Sabit Üye
|
eski bi türküyü yeniden yorumlayıp herkese yeniden sevdirdiler bravo valla büyük yetenek.bu arada öykünün seside müthiş.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sabit Üye
-
|
helal olsun 40 yıllık şarkıyı bize tekrar severek dinletiyolar iyi oluyo böyle diğer söyleyeninden yıllardan beri duya duya sıkılmıştım
|
|
|
|
|
#9 |
|
Sabit Üye
|
güzel yapmıslarr arada söyledikleri ispanyolca cok gıcıkkk....
|
|
|
|
|
#10 |
|
Platin
![]() Üyelik tarihi: 11/2005
|
Valla çok güzel...Ben günde en az 5-10 kere dinliyorum. Hala da sıkılmadım. Öykü'nün sesi harika. Başarılar diliyorum.
Yalnız Öykü neden hep oturarak şarkı söylüyor, onu pek anlamadım. Oturunca insan diyaframını daha çok zorlar. Ayakta söylese daha kuvvetli çıkar sesi. Oturarak sesi böyle çıkıyorsa bir de ayakta söylese nasıl çıkar, gerisini siz düşünün...
|
|
|