PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeditepe Üniversitesi

statik
01-09-2006, 01:12:49 AM
Üniversitemiz, İstanbul Eğitim ve Kültür (İSTEK) Vakfı tarafından 4142 sayılı Yasa ile 1996 yılında kurulan Yüksek Öğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan bir vakıf üniversitesidir. Kurucusu Bedrettin Dalan’dır.

Üniversitemiz, Türkiye’nin birçok alanda öncüleri olan seçkin, başarılı, uzman akademik ve yönetsel kadroları ile Atatürkçü düşüncelerin ışığında, onun ilke ve inkılaplarına tam bağlı laik, çağdaş, araştırmacı ve yenilikçi, temel kültür konularına ve teknolojiye hakim, dünya kültürüne erişmiş, kendi özbenliğini güçlendirmiş gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Yeditepe Üniversitesi, çağdaş eğitim program ve uygulamalarıyla bilgi çağına dönük bir eğitim yapmaktadır. Üniversitemizin ana yerleşimi “26 Ağustos Yerleşimi ”adını taşımaktadır. Diş Hekimliği Fakültesi dışındaki tüm lisans ve yüksek lisans eğitimi 2000/2001 Akademik yılından beri 26 Ağustos Yerleşiminde yapılmaktadır. Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulamalı Hastahanesi Göztepe’de, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan binasında eğitim vermektedir. Tıp Fakültesi hastahanesi ise E-5 Karayolunun üzerinde Bostancı’da 2005-2006 Akademik yılında hizmete girmiştir. Üniversitemizin 26 Ağustos Yerleşimi, İstanbul’un Anadolu yakasında Kayışdağı’nın eteklerinde kendine özgü mimarisi ile 125 bin metre karelik bir alana yerleşmiştir. Ziyarete gelenleri adeta büyüleyen 26 Ağustos Yerleşiminin mimari konsepti, Üniversitemizin kurucusu Bedrettin Dalan’a aittir. Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılan 26 Ağustos Yerleşimi’nde herbiri 5-8 katlı bina ve bu binaları çevreleyen iki ayrı öğrenci yurdu bulunmaktadır. Binaların içine, yüksekliği 22 metreye ulaşan büyük kapılardan girilmekte; bol ışıklı avluları ile tipik Selçuklu mimarisinden günümüze aktarılan modern yapı özelliğini taşımaktadır. Binaların dış yüzü, Anadolu’dan getirilen doğal taşlarla kaplıdır. Üniversitenin sembolü, Selçuklu mimarisine özgü, kadın ve erkeği temsil eden çift başlı kartaldır. Bu sembolü, Yerleşimin ana giriş kapısında ve binaların çeşitli yerlerinde görebilirsiniz. 26 Ağustos adı ise Türk tarihinin önemli olaylarının olduğu tarihtir.

Üniversitemiz lisans eğitimini 2006-2007 eğitim yılında 11 fakülte, 1 Yabancı Diller Yüksekokulu, 1 Meslek Yüksekokulu’nda 54 değişik programda yürütmektedir. Yüksek lisans düzeyinde ise Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Sağlık Bilimleri alanında eğitim vermektedir. Lisans ve önlisans eğitimleri, Kayışdağı’nda 26 Ağustos Yerleşiminde, Göztepe’de Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulamalı Hastanesinde, lisansüstü eğitimi ise Kayışdağı 26 Ağustos Yerleşimi ve Göztepe Yerleşimi’nde yapılmaktadır..

Sayılarla YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

125 bin m2 alan üzerinde 260.500 bin m2 kapalı alan,

344 derslik, 20 anfi,

32 bilgisayar laboratuvarı,

125 adet İletişim, Güzel Sanatlar, Mühendislik, Mimarlık, Tıp ve Diş fakültelerine ait uzmanlık laboratuarları ve atölyeleri

1’i Mesleki 1'i profesyonel iki fotoğraf stüdyosu

94 Akademik Yönetim Birimi,

438 öğretim elemanı odası,

11 öğrenci kulüp odası,

1835 m2 alanda internet ağı ile dünyaya açılan Merkez Kütüphane,

1850 kişilik öğrenci yurdu,

Yemekhane ve kantinlerde aynı anda 3000 kişiye hizmet veren 7 restorant, 11 kantin

1200 kişilik çok amaçlı konferans salonu,

100 kişilik sinema salonu

100 kişilik tiyatro salonu,

501 m2 ve 302 m2 büyüklüğünde profesyonel amaçlı iki televizyon stüdyosu

250 m2 televizyon eğitim stüdyosu ve birimleri,

267 m2 alanda kurulu radyo eğitim stüdyosu birimleri

788 m2 alanda kapalı seyircili basket sahası, 622 m2 alanda seyircisiz kapalı basket sahası,

Basketbol, voleybol, tenis ve halı saha futbolu için açık hava tesisleri

788 m2 alanda kurulu fitness center ve squash salonu

786 m2 alanda kurulubanka, alışveriş merkezi, güzellik salonu

Seyircili açık 750 m2 , kapalı 687 m2 olimpik yüzme havuzu

1 mahkeme salonu

2 gösteri salonu

Doğa ClubTurizm Otelcilik Uygulama Oteli (Turizm Öğrencilerine yönelik)

159 m2 Sauna ve 97 m2 hamam

87000 m2 açık alan; oturma yerleri, parklar

400’ü açık 600’ü kapalı 1000 araçlık otopark

Revir

Göztepe Yerleşimi (Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi)

24 saat hasta hizmeti veren fakülte bünyesinde eğitim ve öğretim amaçlı, öğrenci ve asistan klinikleri, internet bağlantılı bilgisayar donanımlı kütüphane, araştırma, multi disiplin, protez ve simulator laboratuvarları, 150 kişilik multivizyon gösterimli konferas salonu bulunmaktadır. Ayrıca 300 kişilik restaurant, kafeterya, kapalı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol ve futbol sahaları mevcuttur.

Servis Şefliği:
Üniversitemizin düzenli servis hizmetini de veren İSTEK A.Ş., 1992 yılından itibaren İSTEK Vakfı Okulları ve 1996 senesinden itibaren de Yeditepe Üniversitesi öğrenci ve personeline servis hizmeti vermektedir.

Misyonu, hizmet verdiği öğrenci ve personelin ihtiyaç ve beklentilerini doğru ve tam anlamak, onları güvenli ve konforlu sağlıklı ve hijyenik ortamlarda taşımak, yeni ve teknolojik üstünlüğü olan araçlarla değişen ve gelişen teknolojiyi kullanarak taşımacılık yapmak, araçların periyodik bakımlarını ve sürekli kontrollerini yaparak olası arızaları sıfıra indirmek, uygun iletişim teknolojileri kullanarak araçların konumu hakkında bilgi sahibi olmak, çalışanların eğitimini ve memnuniyetini, bununla birlikte hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak ve olası her olumsuz duruma karşı, uygun çözümler geliştirmektir..

Toplam 400 araçla hizmet vermektedir. 300 araçlık bir minibüs filosu İSTEK Vakfı Okulları, 100 araçlık midibüs filosu da Yeditepe Üniversi öğrenci ve personeli için çalışmaktadır.

İstanbul’da şu an için Çatalca, Şile ve Sultanbeyli ilçeleri dışındaki tüm ilçelerden Üniversitemize öğrenci taşınmaktadır. Ayrıca, 26 Ağustos Yerleşimi içinde saat 08:00-23:00 arasında, yoğunluğa göre 4 adet ring servisi de hizmettedir.

Servis dışında Kadıköy, Üsküdar ve Küçükyalı’dan İETT otobüsleri ile, Kadıköy, Bostancı ve Küçükyalı’dan hatlı minibüslerle Üniversiteye ulaşma imkanı vardır.

Kayışdağı 26 Ağustos Yerleşimi
Üniversitemize, Kadıköy'den hareket eden 19 ve 19C numaralı İETT otobüsleri ve Küçükbakkalköy minibüsleri ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Üniversitemizin İstanbul genelinde öğrencilerimize hizmet veren geniş bir servis filosu mevcuttur.

ÖĞRENCİ YURTLARI :

Öğrenci Yurtlarının yeri Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi Kayışdağı/İST adresinde olup, 2000 yatak kapasitesi vardır.

Yurt odaları ikişer kişilik olup, odalarda; banyo, tuvalet, mini buzdolabı, özel çalışma masası, sandalye, cam raflı kütüphane, aynalı gardrop ve yanmaz malzemeden yapılmış diğer donanım bulunmaktadır.

Görevliler tarafından haftada bir yatak takım ve havlu değişimi yapılır. Gün aşımı oda temizliği yapılmaktadır. Odalarda 24 saat sıcak su akmaktadır. Koridorlarda sıcak ve soğuk su sebilleri vardır.

Odalarda 24 saat internet bağlantısı mevcuttur. Ayrıca ortak kullanımlı kantini ve televizyonu vardır. Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, Sosyal Tesislerde bulunan, kapalı/açık yüzme havuzu, Fitness Center, Squash salonu, Sauna ve Türk hamamından faydalanabilirler. Sosyal Tesislerde sabah, öğlen ve akşam yemeklerini yeme imkanları vardır.

Genel Bilgi

Yeditepe Ünversitesi Bilgi Merkezi 1996 yılında kurulmuştur. Rektörlük binasının birinci katında 3000 metrekarelik alanda hizmet vermektedir ve 350 oturma kapasitesine sahiptir.

Bilgi Merkezi; akademik personel, öğrenci ve araştırmacıların ihtiyaçlarına göre, bünyesinde bulunan kaynaklar ile en iyi servisi vermeye çalışmaktadır.

Bilgi Merkezi koleksiyonunda; 105.000 kitap, 3.255 elektronik dergi, 786 basılı dergi ve 21 veritabanı üyeliği bulunmaktadır.

Bilgi Merkezi koleksiyonunda bulunan Tıp ve Sağlık Bilimleri ile ilgili kitaplar, NLM (National Library of Medicine) sınıflama sistemine göre,
Diğer konulardaki kitaplar LC (Library of Congress) sınıflama sistemine göre açık raflarda kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.
Bilgi Merkezi alanı 100 noktadan internet bağlantısı ile desteklenmiştir.
Bilgi Merkezi haftanın 7 günü 09:00-24:00 saatleri arası hizmet vermektedir.

OPAC

Bilgi Merkezinde bulunan bütün materyal bilgisayar ortamındadır.

Bilgi Merkezinde Otomasyon Sistemi olarak YORDAM kullanılmaktadır. İnternet üzerinden *Yazar, *Kitap adı, *Anahtar kelime ve *Konu verilerek tarama yapılmaktadır.

Koleksiyon ağırlıklı olarak İngilizcedir. Bunun yanında Türkçe, Almanca ve Fransızca kitaplar da bulunmaktadır.

Basılı materyal açık raf sisteminde kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

OKUL FOTOĞRAFLARINI www.yeditepe.edu.tr adresinden bulabilirsinizzz...

ozanbaba
06-09-2006, 14:40:37 PM
"okumak isteyene" bulunmaz fırsatlar sunan..
harika bir kampüsü olan..
türkiye'nin en kaliteli vakıf üniversitelerinden biri..

bilgilendirmelerin için teşekkür ederiz dostum..

patito
08-09-2006, 16:46:59 PM
burslar hakkında da bilgi verir misiniz?
burslu giren herkese bütün bursları vermiolar sanırım sadece öğrenim bursu veriyorlar bi öğrenci olarak nerelerden burs bulabilirim ?
diğer burs verenler vakıf unisi die burs vermiyor ee uni de burs vermiyor kim bana burs vercek :F :/ :S
okulun vereceği burslara ne zaman başvurmam gerekiyor ?

maytap_may
08-09-2006, 16:51:11 PM
Gerek lise yaşantısında gereksede lisans üstü yaparken hep araştırmıştım bu üniversiteyi....

Gerek yerleşim yeri açısından sunduğu imkanlar gerekse de öğretim kadrosu açısındanda çok iyi olduğu söyleniyor...

Doktora yapmak istiyorum ama bu konuda okulun işleyişini hakkında bilgiye ihtiyacım var ....Bilgisi olan varsa çok makbule geçer benim için....Paylaşım için teşekkürler Statik....

statik
10-09-2006, 14:11:19 PM
Burslar
Yeditepe Üniversitesi, lisans eğitim-öğretim ve kalitesini yükseltmek, başarılı öğrencileri teşvik etmek ve Türk sporuna destek vermek amacıyla öğrencilerine çeşitli burslar vermektedir.
Burslar Hakkında Genel
Aşağıdaki açıklamalar Yeditepe Üniversitesi Burs Yönetmeliği’nden alınmıştır. Bu yönetmelik, Üniversite’nin eğitim ve kalitesini yükseltmek, başarılı öğrencileri teşvik etmek ve Türk sporuna destek vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bir öğrenci ancak bir burs olanağından yararlanır. Birden fazla burstan yararlanma hakkını elde edenler en yüksek burs olanağından yararlandırılır. Öğrencilerin yararlandırıldıkları, Üniversite içinden ya da dışından sağlanan burslara ilişkin başvurular Öğrenci Dekanlığına yapılır.

Üniversiteye Giriş Başarı Bursu
Bursun Tanınma Koşulu:
Üniversiteye giriş başarı bursu, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her yıl yapılan üniversiteye giriş sınavı sonunda, Senato’nun önerisi ve Yürütme Kurulu’nun onayı ile belirlenip ÖSYM kılavuzunda yer alan burslu kontenjanları kazanan öğrencilere tanınır.

Bursun kapsam ve Süresi:
Bu burs eğitim-öğretim ücretinin tamamına ilişkin olup 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununda öngörülen normal eğitim süresi için verilir.

Burs süresi, bir yarıyıl uzatılabilir. Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri için bu süre bir eğitim yılıdır.

Burs Sona Ermesi:
Üniversiteye Giriş Başarı Bursu aşağıda belirtilen hallerde sona erer:
a)Yabancı dil hazırlık sınıfını dört dönemde başarı ile tamamlayamama,
b) Yeditepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre eğitim gördüğü programda güz ve bahar dönemlerinde üst üste iki kez aldığı not ortalaması (GPA)’nın 2.00’nin altına düşmesi (Bahar dönemi not ortalamalarına yaz programında alınan notlar da dahil edilir.)
c) Mazeretsiz olarak üst üste iki dönem devamsızlık yapma,
d) Disiplin cezası almış olmak.

Başarısızlık nedeniyle bursları kesilen öğrencilerden yarı yıl esasına göre eğitim görenler, üst üste iki yarıyıl sonunda dönem not ortalamalarını (DNO-GPA) 2.00’nin üstüne; yıl esasına göre eğitim görenler, o yılın not ortalamalarını (DNO-GPA) 2.00’nin üstüne çıkarırlarsa yeniden burslu statüsüne dönerler. (29.01.2005 - 25711 sy. RG.)

Üniversite İçi Başarı Bursu
Bursun Tanınma Koşulu:
(Değişik: 01.08.2002 tarihli ve 24833 sayılı Resmî Gazete) Üniversite içi başarı bursu, Üniversite’nin hükümleri ile yüksekokuluna ÖSS sınavında en az 150 puan alarak yerleşip en az bir eğitim yılı devam eden, bu süre sonunda genel not ortalaması (CGPA) 4.00 üzerinden en az 3.00 olup döneminin alması gereken tüm derslerini alan ve yıl esası uygulanan programlarda bütünlemeye kalmaksızın birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere tanınır. Burs tahsisi yılda bir kez, güz dönemi kayıt öncesi yapılır. Ancak bursun tanınması öğrencinin devam edeceği dönemde, bölümünde kayıtlı en az 35 öğrenci bulunması koşuluna bağlıdır.

Genel not ortalaması (CGPA)’nın hesaplanmasında yatay geçiş transfer kredileri dikkate alınmaz.

(Ek Fıkra: 03.04.2002 tarihli ve 24715 sayılı Resmî Gazete) Başarı bursundan yararlandırılmak üzere, sınıf birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlenirken, Yabancı Dil Programını tamamlayıp ikinci dönemde bölüm derslerini almaya başlamış veya bölüme yatay geçişle kabul edilmiş olan öğrencilerin dereceye girebilmeleri için bölümde en az 3 yarıyıl okumuş olmaları zorunludur.

Birinci, ikinci ve üçüncüler belirlenirken, not ortalamaları ayrı olan öğrencilerden daha çok kredi/saatlik ders almış olanlara öncelik verilecektir.

Bursun Kapsamı ve Süresi:
Genel not ortalaması (CGPA) 3.00’ün üzerinde olup dönem birincisi olan öğrenciye bir sonraki eğitim yılı ücretinin % 75’i, dönem ikincisi olan öğrenciye % 50’si, dönem üçüncüsü olan öğrenciye % 25’i burs olarak verilir.
Düzensiz öğrenciler ikinci sınıfa intibak ettirilir.
Üniversite içi başarı bursu, Yabancı Dil Hazırlık Okulu süresi içinde verilmez.

Bursun Sona Ermesi:
Üniversite İçi Başarı Bursu, ait olduğu eğitim yılı sonunda sona erer.

Spor Bursu
Bursun Tanınma Koşulları:
Spor bursu, Rektörce oluşturulan Spor Komisyonu tarafından Yürütme Kurulunun uygun bulduğu alanlarda Üniversite spor takımlarına kabul edilen ve ilgi duyulan ferdi sporda Üniversite adına milli yarışlara katılan öğrencilere tanınır. (02.06.2004-25480 sy. RG.)

Bursun Kapsamı ve Süresi:
Yukarıda belirtilen öğrencilere kayıt oldukları eğitim-öğretim dönemine ilişkin ücretin % 50’si oranında burs verilir.
Burs süresi Yabancı Dil Hazırlık Okulu süresini de kapsar.

Bursun Sona Ermesi:
Spor bursu aşağıda belirtilen hallerde sona erer:
a) Öğrencinin Yeditepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre üst üste iki kez not ortalaması (GPA)’nın 2.00’nin altına düşmesi,
b) Disiplin cezası almış olması,
c) Öğrencinin isteği veya takımın teknik direktörü ya da antrenörü tarafından disiplinsizlik, performans yetersizliği ya da daimi sakatlık nedenlerinden biriyle takımdan çıkarılması,
d) Ferdi spor yapan öğrencinin üst üste iki kez Milli Takım’a çağırılmaması.

Bursu performans yetersizliği nedeniyle iptal edilen öğrenciler tekrar Milli Takım’a çağırıldıkları takdirde yeniden bursa hak kazanırlar.

Not ortalamasının yetersizliği nedeniyle takımdan çıkarılan ve bursu iptal edilen öğrenciler, sınamalı durumdan kurtuldukları takdirde performansları yeterli ise burs hakkını tekrar elde ederler.

Eğitime Devam ve Destek Bursu
Bursun Tanınma Koşulu
Eğitime Devam Destek Bursu, İSTEK Vakfı öğrenim kurumlarında okuyup Üniversitemize girmeye hak kazanmış öğrencilere verilen burstur.

Bursun Kapsamı ve Süresi
Bu burstan yararlanacak öğrencilerden girdikleri programa ilişkin eğitim ücretinin bir bölümü eğitim süresince alınmaz.

Burs Süresi Yabancı Dil Hazırlık Okulu Süresini de Kapsar
İSTEK Vakfı liselerinden birinin diplomasına sahip olup en az 3 yıl okuyanlardan eğitim ücretinin % 25’i, iki yıl okuyanlardan % 15’i, bir yıl okuyanlardan ise % 10’u alınmaz. (02.06.2004-25480 sy. RG.)

Bursun Sona Ermesi
Üniversitemizin Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’ne göre üst üste iki kez dönem not ortalaması (GPA) 2.00’nin altına düşen öğrenciler ile disiplin cezası alan öğrencilerin bursları sona erer.

Başarısızlık nedeniyle bursları kesilen öğrencilerden yarıyıl esasına göre eğitim görenler 2 yarıyıl sonunda, yıl esasına göre eğitim görenler 1 yıl sonunda not ortalamalarını (GPA) 2.00’nin üstünde çıkarılarsa yeniden burslu statüsüne dönerler. (16.09.2002-24878 sy. RG.)

özür dilerim arkadaşlar burslar hakkında bilgi vermeyi unutmuşum umarım kafanızda soru işareti kalmaz

RSX
10-09-2006, 16:42:46 PM
orda arkadaşlarım var. her şeyi para kazanma şansı olarak değerlendiriyor diyorlar. mesela kayıt yaptırırken doldurulacak form için 20 YTL istenmesi gibi...

patito
11-09-2006, 01:30:14 AM
yalan söylemişler desem ayıp olcak belki ama karıştırıyor olabilirler ben kayıt olurken öss çıktısını götürmemiştim onu nete girip kendileri yazıcıdan çıkardı kayıt yaptırmam 5dk sürmedi ve hiç para vermedim :F harç bile yatırmadım yok öle para fln almıyorlar form fln da doldurmadık ztn herşey pc üzerinden yapılıyor belgeleri istediler verdim + öss sonucumu çıkardılar.

statik
11-09-2006, 23:49:12 PM
evet gerçekten herkes nedense yeditepe üniversitesini para olarak görüyorlar ama halbuki verdiğin okul ücreti dışında başka para vermiyosun form doldurmak para falan değil aslında bilgilerinize

leustad
24-09-2006, 00:17:22 AM
Ben bu üniv de okuyorum we para kazanmak için hazırlık okulu die bi tuzak war.çok dikkat.ama onun dışında her yönü ile mükemmel bi üniversite

awsalli
30-09-2006, 13:28:15 PM
Bende O Okulda Okuyorum Arkadaşlar Hazırlık Çok Agır AMA Geri Yönleri Süper Zaten Vakıf Üniversitelerinin %80 Paracıldır Yeditepe Okunabilcek En İi Vakif Üniversitesi Dir Bence ve Öyle Katıt Ücreti Ek Ücret Falan Yok
ve Mesela Ben Yetenek Sınavı İle Girdim ve İstanbulda En Ucuza Kayıt Yapılan Üniversite İdi Bilgilerinize Bence Süper ir Üniversite

deathblow
27-10-2006, 21:20:12 PM
birde dagda olmasa

Karen
18-11-2006, 22:10:19 PM
bu üniversiteyi cok begendim.düsüniyorum ki,belki bu üni de isletme okurum.

r00tz
25-11-2006, 11:08:46 AM
Dürüstlüğün için teşekkür ederiz dostum ama bu tarz fikir beyanları yasak;)(ozanbaba)

Ama sayisal boLumleri gercekten guzel, meseLa muhendislik.

realistys
29-11-2006, 21:52:23 PM
kesinlikle doğru seçim istanbul içi için arkadaşlar

fetti99
30-01-2007, 21:17:37 PM
özellikle dişçilik fakültesinin çok başarılı olduğunu duydum

schwitters
25-02-2007, 02:20:35 AM
ben yeditepe lisans ve lisansüstü eğitimide burslu yaptım şimdi bana yüksek lisansta burs yok diyenler olacaktır dogrudur ben bölüm birincisi oldugum için bedrettin beyin özel bursuyla okudum hiç para vermeden okudum tabi şuanda parayla okumak istiyenler için fiyatlar baya yükselmiş ama kayıtta formua para falan aldıkları yok abartılıyo sadece parayla ilgili garip olan otoparkı paralı ama oda o kadar cok araba var kı yetmiyo

burak s
24-06-2007, 17:47:04 PM
İyi ve çok kaliteli bir üniversite.Tanıttığın için çok teşekkür ederim.

7hiller
12-10-2007, 22:17:18 PM
bu üniversiteyi düşünen bir daha düşünsün arkadaşlar benden size tavsiye neden derseniz hakkında çok fazla kötü söylentilerde duyabilirsiniz okuyan öğrencilerle konuşun bölümünüz hakkında bilgi alın araştırma yapın iyi bölümleride var kötü olanlarda

cemo6363
02-01-2008, 16:45:54 PM
urfa tayfası hepsi yeditepeliii:))

ebrum
26-06-2008, 18:02:29 PM
okulumu özledimmmmmm gideyim bu yaz

netgammon
08-06-2009, 09:20:43 AM
http://img161.imagevenue.com/loc836/th_28552_a_122_836lo.jpg

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü 2008-2009 Dönemi Mezunlarının Yıl Sonu Defilesinde ünlü mankenler podyuma çıktı.

Haber ve fotolar için esos'a teşekkür ederiz.İlgilenen arkadaşlar için diğer resimlerin olduğu linki veriyorum.Arzu edenler bakabilirler..;)

http://www.gecce.org/forum/showthread.php?t=178724