PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn ' de engelleyenleri görebilirmiyiz?_

Sayfa : [1] 2

nly_35
05-07-2007, 04:41:30 AM
Ben bilgili arkadaslardan yardım ıstıyorum acaba gercekten msn den sızı bırısı engelledıgınde gorebılırmıyız ben sıldıgınde demıyorum engelledıgınde dıyorum dikkatinize. Bole bırseyın olasılıgı varmıdır?

Arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler.

maus
05-07-2007, 05:38:03 AM
Ben bilgili arkadaslardan yardım ıstıyorum acaba gercekten msn den sızı bırısı engelledıgınde gorebılırmıyız ben sıldıgınde demıyorum engelledıgınde dıyorum dikkatinize. Bole bırseyın olasılıgı varmıdır?

Arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler.kesinlikle şu an için engelleyenleri öğrenebilme yolu yok
sağda solda anlatılanları lütfen dinleme işine yaramaz bi de üstüne şifreni çaldırırsın hacklenirsin.
aslında bunun yolu mutlaka vardır ama söylemezler çünkü engelleme olayı çoğu insanı msn den soğutup kullanımını azaltabilir.bunu düşündükleri için öğrenemiyoruz

fırıldak
05-07-2007, 05:47:07 AM
maus zaten açıklamayı yapmış engelleyenleri ögrenmenin hiç bir yolu yok şu anda.

Benjamin
05-07-2007, 22:59:28 PM
Bilmiyorum. Bilsem söylerdim.

nly_35
06-07-2007, 03:00:33 AM
Tamam arkdaslar tesekkurler sagolun.

onlyyou
06-07-2007, 14:10:03 PM
bu konuyu bende merak ediyordum cevaplayan arkadaşa teşekkürler

immpact
08-07-2007, 02:53:09 AM
var ama tam bilmiyorum nasıl yapıldıgını dos sistemden komut yazıyorsunuz şimdilik sadece onu biliyorum

tutturann
08-07-2007, 11:34:32 AM
bende kesin olmayan bir yöntem var bunu denedim bi kere çalıştı ama garanti vermeyeceğim:
-arkadaşlar beni bi arkadaşım engelledi ve dolayısıyla bende ç.dışı göründü ben ona ileti gönderdiğimde iletiniz ulaşmadı diye bi uyarı aldım
sonra engellememi kaldır ve ç.dışı göründü tekrar ileti gönderdim iletiniz ç.içi olunca ulaşacak diye bi uyarı aldım..
genede %100 çalıştığını söyleyemem saygılar..

ilker1941
08-07-2007, 12:57:36 PM
arkadaşlar size yardımcı olmak isterim bende burdan öğrenmiştim sanırım işe yarıyor normalde arkadaşlar ayarlara girdiğimizde güvenlik sekmesine tıkladıktan sonra orada msnde kayıtlı arkadaşlar çikiyor işin ilginç yanı ise isimlerin üstüne sağ ile tıklarsanız orada "sil" seçeneğini görürsünüz bu sil seçeneği eğer karşı taraf sizi engellemişse aktif eğer engelli değilseniz pasif halde duruyor inşallah anlatabildim:)

lipo
08-07-2007, 22:44:05 PM
arkadaşlar bugüne kadarki bütün yöntemleri denedim ama olmuyo anlaşılmaıyo, o yüzden uğraşmayın boşuna

maus
08-07-2007, 23:23:55 PM
arkadaşlar size yardımcı olmak isterim bende burdan öğrenmiştim sanırım işe yarıyor normalde arkadaşlar ayarlara girdiğimizde güvenlik sekmesine tıkladıktan sonra orada msnde kayıtlı arkadaşlar çikiyor işin ilginç yanı ise isimlerin üstüne sağ ile tıklarsanız orada "sil" seçeneğini görürsünüz bu sil seçeneği eğer karşı taraf sizi engellemişse aktif eğer engelli değilseniz pasif halde duruyor inşallah anlatabildim:)o sildiğini veya silmediğini gösterir ilker :) hep öyle sanılır ama alakası yoktur.takrar net bi şekilde söylüyorum engelleyenleri öğrenmenin bir yolu yok

merto31
09-07-2007, 02:33:20 AM
evet o yolu ben de biliyorum silenleri %100 dogrulukla gosteriyor cok arastirdim ben de ama engelleme icin henuz birsey yok diye biliyorum

kenann
09-07-2007, 03:15:09 AM
Kesinlikle ve kesinlikle msnde sizi engelleyenleri öğrenebilme şansı,durumu yoktur!Bunun nedeni ise,kişilerin özel hayatlarına müdahelenin 0'a indirilmek istenmesidir...Sizi engelleyenleri eskide görebilme şansı vardı ama açılan davalar sonucu özel hayata müdahele gerekçesiyle bu şans ortadan kalkmıştır.

KeviN
09-07-2007, 19:13:32 PM
ne çok bilirkişi varmı forumda yahu :) ben bir yönetem kullanıyorum nekadar başarılıyım bak orasını bilmem ama işime yaradığı kesin :)

ilker1941
09-07-2007, 19:46:01 PM
o sildiğini veya silmediğini gösterir ilker :) hep öyle sanılır ama alakası yoktur.takrar net bi şekilde söylüyorum engelleyenleri öğrenmenin bir yolu yok

ok kardeşim kusura bakma ben gösteriyor sandım:)

filiz
09-07-2007, 20:07:05 PM
Kesinlikle ve kesinlikle msnde sizi engelleyenleri öğrenebilme şansı,durumu yoktur!Bunun nedeni ise,kişilerin özel hayatlarına müdahelenin 0'a indirilmek istenmesidir...Sizi engelleyenleri eskide görebilme şansı vardı ama açılan davalar sonucu özel hayata müdahele gerekçesiyle bu şans ortadan kalkmıştır.

msn discovery bunu yükleyin kim sizi engellemiş görün...;)

maus
09-07-2007, 20:33:48 PM
msn discovery bunu yükleyin kim sizi engellemiş görün...;)sende mi filiz :( yapma :) onların hepsi hikaye ayrıca discovery de öle bişi yok neye dayanarak sölersin anlamadım :)

filiz
09-07-2007, 20:48:16 PM
sende mi filiz :( yapma :) onların hepsi hikaye ayrıca discovery de öle bişi yok neye dayanarak sölersin anlamadım :)

kullanıyorum ve buna dayanarak sölüyorum canım;)

tutturann
09-07-2007, 21:47:51 PM
msn discovery de engelleyen kişileri görme diye bişey yok arkadaşlar bende kullanıyorum o programı.saygılar..

maus
09-07-2007, 23:13:38 PM
kullanıyorum ve buna dayanarak sölüyorum canım;)o silme olayını gösteriyo filiz :) eğer bu zamana kadar engelleyenleri gösteriyo sandıysan çoook yanılmışsıın :))

hasan134
10-07-2007, 00:51:03 AM
karsi tarafa online iken dosya paylasim klasoru ac
o online oldugunda seni engellese bile
uyari gelecektir
sen onu off gorugunde uyari gelirse bilki ya cevrimdisi ya da seni engellemis

Antiseptiq
10-07-2007, 01:09:48 AM
arkadaşlar size yardımcı olmak isterim bende burdan öğrenmiştim sanırım işe yarıyor normalde arkadaşlar ayarlara girdiğimizde güvenlik sekmesine tıkladıktan sonra orada msnde kayıtlı arkadaşlar çikiyor işin ilginç yanı ise isimlerin üstüne sağ ile tıklarsanız orada "sil" seçeneğini görürsünüz bu sil seçeneği eğer karşı taraf sizi engellemişse aktif eğer engelli değilseniz pasif halde duruyor inşallah anlatabildim:)

Anlatabılmıssınız ama yanlıs anlatmıssınız...:) bu sadece sızın karsı tarafın lıstesınde olmadıgını gosterır...

marcoss
10-07-2007, 01:12:38 AM
valla yorumların hepsini okudum 100 de 100 çalışlan bir site veriyorum 1 senedir kullanıyorum her zaman kim engellemiş beni öğreniyorum site % 100 çalışıyor

msn ıd: messenger adresini yazıyorsun

password: bunu zaten biliyorsun şifreni yazıoyorsun

http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker

Antiseptiq
10-07-2007, 01:19:52 AM
valla yorumların hepsini okudum 100 de 100 çalışlan bir site veriyorum 1 senedir kullanıyorum her zaman kim engellemiş beni öğreniyorum site % 100 çalışıyor

msn ıd: messenger adresini yazıyorsun

password: bunu zaten biliyorsun şifreni yazıoyorsun

:laugh2: bu son derece saçma aklı basında olan kımse gırmez buraya....ne derece guvenlı..?

KeviN
10-07-2007, 11:14:02 AM
:laugh2: bu son derece saçma aklı basında olan kımse gırmez buraya....ne derece guvenlı..?
ilgili adresi bende uzun süre kullandım ama son donem özellikle olayın live 'a geçtiği dönemden sonra saçmalamaya başladı.o sebeple artık kullanmıyorum. Bir başka bilgide msn inizin çalınmasından bukadar korkuyorsanız nacizane tavsiyem benim gibi hotmail harici bir e-mail adresi ile msn almaktır. Böylece msn adresinizi uçursalar bile e-mail ile 2 dk içinde geri alabilirsiniz.tabi mail ve msn şifrelerinizi farklı yapmanız gerekiyor ;)

Antiseptiq
10-07-2007, 11:23:00 AM
ilgili adresi bende uzun süre kullandım ama son donem özellikle olayın live 'a geçtiği dönemden sonra saçmalamaya başladı.o sebeple artık kullanmıyorum. Bir başka bilgide msn inizin çalınmasından bukadar korkuyorsanız nacizane tavsiyem benim gibi hotmail harici bir e-mail adresi ile msn almaktır. Böylece msn adresinizi uçursalar bile e-mail ile 2 dk içinde geri alabilirsiniz.tabi mail ve msn şifrelerinizi farklı yapmanız gerekiyor ;)

Haklısın fakat su an kullandııgm adresı 96 yılında almıstım tabı o zaman Hotmail bu kadar gelısmıs degıldı, msn de ortada yoktu, ben 11 yıldır bu adresı caldırmadım, fakat bunun basında kendı bılgısayarım dısında hıcbır bılgısayarda msn acmıyorum acarsam ekran klavyesı kullanıyorum sıfremı duzenlı degıstırıyorum tabı gızlı sorum da aynı sekılde duzenlı degıstırıyorum, ben Hotmail' i ıyı tanıyorum, hotmail daha HTML iken aralarına sesli harflerı koymadan yanı HoTMaiL iken kullanıyordum, artık calınırsa bır torpıl gecerler...:cheesy2:

maus
10-07-2007, 14:13:15 PM
Haklısın fakat su an kullandııgm adresı 96 yılında almıstım tabı o zaman Hotmail bu kadar gelısmıs degıldı, msn de ortada yoktu, ben 11 yıldır bu adresı caldırmadım, fakat bunun basında kendı bılgısayarım dısında hıcbır bılgısayarda msn acmıyorum acarsam ekran klavyesı kullanıyorum sıfremı duzenlı degıstırıyorum tabı gızlı sorum da aynı sekılde duzenlı degıstırıyorum, ben Hotmail' i ıyı tanıyorum, hotmail daha HTML iken aralarına sesli harflerı koymadan yanı HoTMaiL iken kullanıyordum, artık calınırsa bır torpıl gecerler...:cheesy2:süper yorum süper analiz tebrikler bayaa güldüm :))

kaanduyar
10-07-2007, 15:07:57 PM
arkadaş verecğim siteden girdiğinde hepsini görebilrisn
bu siteye girdiğinde msn adresini ve şifreni yaxığında seni engelleyenler ve sileinler görebilirns

dutlaws
10-07-2007, 17:25:04 PM
blockstatus.com diye bi site var ordan görebiliyoruz

TURK_HACK
10-07-2007, 19:59:46 PM
bu konuyla ılgılı daha once bır konu acmıstım meraklı arkadslarımzn merakını gıderelım ozamn..;)bu işin bır tek yolu var oda şöyledirki anlatayım; Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişiye Herhangi Bir Mail Atın Maili Attıktan Sonra Gelen Pencerede Şöyle Bir Kısım Olur http://img89.imageshack.us/img89/1600/wwww5rk.jpg Burada Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Sayfa Yüklemenin Tamamen Bitmiş Olduğundan Emin Olun Yani İnternet EXPLORER ın Sol Alt Köşesinde BİTTİ Yazısı Çıksın..O Çıktıktan Sonra Deminki Resimde KIrmızı Olan Adam Eğer Yeşil İse Ve Sizde'de Online Değilse Engellenmişsiniz Demektir Eğer KIrmızı İse'de O sırada Çevrimdışıdır anlamına Geliyor...İnanmayanlar Deneyebilir ama beceremeyenlere bişey dıyemem;)

TURK_HACK
10-07-2007, 20:03:12 PM
arkadaş verecğim siteden girdiğinde hepsini görebilrisn
bu siteye girdiğinde msn adresini ve şifreni yaxığında seni engelleyenler ve sileinler görebilirns

blockstatus.com diye bi site var ordan görebiliyoruz

bu sıtelerın hepsı palavra baska amaçlar için maıl adreslerınızı topluyolar ...

buket46
15-07-2007, 11:22:49 AM
peki bizi silenleri görme şansımız varmı yardım istiorum :( bi arkadaşımı msn adresimi eline geçiren biri silmiş oda dolayısıyla beni silmiş ve şimdi ben bu arkadaşıma ulaşamıyorum :( yardımcı olabilir misiniz ?

maus
15-07-2007, 15:26:33 PM
peki bizi silenleri görme şansımız varmı yardım istiorum :( bi arkadaşımı msn adresimi eline geçiren biri silmiş oda dolayısıyla beni silmiş ve şimdi ben bu arkadaşıma ulaşamıyorum :( yardımcı olabilir misiniz ? evt görebilirsin buket.şöyle,

messenger'ın ana penceresinden Araçlar'a ordan da Gizlilik sekmesine tıklıyosun orda izin verilenler listesi ve engelleneler listesi diye iki grup var.seni silip silmediğini öğrenmek istediğin kişiyi izin verilenler listesinden bulup üstüne sağ tıklıyosun.eğer sağ tıkladığında çıkan "sil" sekmesi pasifse seni silmemiştir yok eğer pasif değilse üstüne tıklanabiliyosa seni silmiştir.bu seni silenleri anlama yolu

eğer sen birisini sildiysen ve onu tekrar eklemek istiyosan o kişi ya izin verilenler listesinde ya da enghellenenler listesinde duruyodur zaten,bi yere gitmez :) bu durumda tekrar eklemek istediğin kişiyi,izin verilenler ve engellenenler listesi grubundan bulup üstüne sağ tıklayıp kişilere ekle sekmesine tıklarsan tekrar listene eklenir ve olay biter
bu kadar

buket46
15-07-2007, 16:27:55 PM
evt görebilirsin buket.şöyle,

messenger'ın ana penceresinden Araçlar'a ordan da Gizlilik sekmesine tıklıyosun orda izin verilenler listesi ve engelleneler listesi diye iki grup var.seni silip silmediğini öğrenmek istediğin kişiyi izin verilenler listesinden bulup üstüne sağ tıklıyosun.eğer sağ tıkladığında çıkan "sil" sekmesi pasifse seni silmemiştir yok eğer pasif değilse üstüne tıklanabiliyosa seni silmiştir.bu seni silenleri anlama yolu

eğer sen birisini sildiysen ve onu tekrar eklemek istiyosan o kişi ya izin verilenler listesinde ya da enghellenenler listesinde duruyodur zaten,bi yere gitmez :) bu durumda tekrar eklemek istediğin kişiyi,izin verilenler ve engellenenler listesi grubundan bulup üstüne sağ tıklayıp kişilere ekle sekmesine tıklarsan tekrar listene eklenir ve olay biter
bu kadar

çok saol ama bunu biliorum o kişide beni silmiş msnemi eline geçiren şahısta tmmen silmiş yani msne adresi durmuyo :( şimdi anlatabildimmi ? :(

maus
15-07-2007, 16:49:45 PM
çok saol ama bunu biliorum o kişide beni silmiş msnemi eline geçiren şahısta tmmen silmiş yani msne adresi durmuyo :( şimdi anlatabildimmi ? :(he o zaman sen yanlış sormuşsun :)
adresi elimde yok ona ulaşabilir miyim diosun galiba
burda yapıcağın bişey yokki mecbur adresini hatırlamaya çalışcan ya da biyerlerden ulaşmaya.eğer log tutıyosan ordan da bulabilirsin
yanlış anlamadım umarım :)

buket46
15-07-2007, 19:51:25 PM
he o zaman sen yanlış sormuşsun :)
adresi elimde yok ona ulaşabilir miyim diosun galiba
burda yapıcağın bişey yokki mecbur adresini hatırlamaya çalışcan ya da biyerlerden ulaşmaya.eğer log tutıyosan ordan da bulabilirsin
yanlış anlamadım umarım :)

ben yanlış anlatmışıım sanırım :) adresini hatılamıorum ki işte denedim bi kaçtane ama olmadı değilmiş log tutmuorum :( saol :)

aicefire2
15-07-2007, 22:35:17 PM
Arkadaşlar engellemeyi görüp ne yapacaksınız sizi emgelleyeni siz de engelleyin hatta silin... :)

TURK_HACK
16-07-2007, 12:42:23 PM
peki bizi silenleri görme şansımız varmı yardım istiorum :( bi arkadaşımı msn adresimi eline geçiren biri silmiş oda dolayısıyla beni silmiş ve şimdi ben bu arkadaşıma ulaşamıyorum :( yardımcı olabilir misiniz ?

dmsn yuklersen oradan sılenlerı gorebılrısn ;)

buket46
16-07-2007, 19:16:49 PM
dmsn yuklersen oradan sılenlerı gorebılrısn ;)

gerçekten mi :cheesy2:

G€cC€
16-07-2007, 20:09:46 PM
Bende bunu arıyordum.Paylaşımın için saol.

Sahin
16-07-2007, 23:27:50 PM
msn de bloklayanları görmenin yolu
şahıs
sabah akşam onlıne ise ve birden yoksa
a sizi yuzde 90 bloklamıştır
b hacklenmiştir
c msn den sıkılmıştır
d tatilde fırsatı yoktur

şüpheli şahıs erkek ise
gamze_gözde_sevda...@hotmail.com die bi msn açılır eklenir

eğer yeni açılan msn de onlıne
sizde offflıne ise bloklanmışsınızdır.

şahıs bayan ise
mert_efe_Burak_doruk...@hotmail.com
gibi adres alınır ve eklenir
sizi eklerse
ve onlıne gorurseniz
ve kendı msn'inizde goremesseniz
bloklanmışsınızdır.

Genelde bloklayan yuzde 90 sıler aynı zamanda
silip bloklamayanlarda var =)

bu konuda programlara guven olmaz
cunkı msn messenger packet leri detaylı bir şekılde incelense bile bu tarz bi iletişim
kuralı artık yoktur.

mypat
17-07-2007, 00:53:43 AM
Blockstatus sitesinde engelleyenleri göremiyorsunuz arkadaşlar, sadece silanleri görebiliyorsunuz. Status Checker (http://www.blockstatus.com/msn/stchecker) denen kısımdan online mı diye göstermesi gerekirken göstermiyor...Ben çok denedim..Sadece silenleri görürsünüz...Ordan da giriş yapacaksanız şifrenizi değiştirin ne olur ne olmaz...

Antiseptiq
17-07-2007, 11:36:07 AM
Ben sildigim kımseyı engellemem....

msa4390
18-07-2007, 01:57:35 AM
msn discovery kurun size uyarı veriyo silen ve engelleyenleri + plus ile de çalişabiliyor bu program bilmeyenlere duyrulur

maus
18-07-2007, 18:54:21 PM
yaa sallamayın kardeşim milleti yanlış bilgilendirmeyin
msn plus ve discovery engelleyenleri göstermiyo çok faydalı programlar ama göstermiyo
lütfen bir kişi daha engelleyenleri görebiliyoruz demesin geriliyorum lütfen

volkenturb
18-07-2007, 20:09:25 PM
sevgili kontrol durumları galiba. :)

Turko
19-07-2007, 13:33:07 PM
bu konuyla ılgılı daha once bır konu acmıstım meraklı arkadslarımzn merakını gıderelım ozamn..;)bu işin bır tek yolu var oda şöyledirki anlatayım; Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişiye Herhangi Bir Mail Atın Maili Attıktan Sonra Gelen Pencerede Şöyle Bir Kısım Olur http://img89.imageshack.us/img89/1600/wwww5rk.jpg Burada Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Sayfa Yüklemenin Tamamen Bitmiş Olduğundan Emin Olun Yani İnternet EXPLORER ın Sol Alt Köşesinde BİTTİ Yazısı Çıksın..O Çıktıktan Sonra Deminki Resimde KIrmızı Olan Adam Eğer Yeşil İse Ve Sizde'de Online Değilse Engellenmişsiniz Demektir Eğer KIrmızı İse'de O sırada Çevrimdışıdır anlamına Geliyor...İnanmayanlar Deneyebilir ama beceremeyenlere bişey dıyemem;)

mail kutusunu live mail olarak kullananlar ne yapacak?
kusura bakma ama yöntem saçma geldi bana

asigo_64
22-07-2007, 13:05:42 PM
sakın bole bır ıse kalkısmayın

ChileCash
22-07-2007, 21:29:23 PM
arkadaşlar tek yolu var messenger discovery yükle ozaman görebilirsin :)

flip666
23-07-2007, 14:08:52 PM
engelleyeni görmenin yolu var.seçeneklerden gizliliğe girin.orda izin verilenler listesinde sağ tıkladığınız kişide açılan pencerenin içindeki sil yazısı aktif ise o kişi sizi engelledi demektir.